ÔéČ┬á31,95
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Luxe uitvoering van het bosschaduwspel, een bijzonder spel rond kabouters en een waxinelichtje.

Het spel
De kabouters verstoppen zich in de schaduw van de bomen voor het wandelende licht. In het donker wandelt het brandende theelicht door het woud en zoekt de kleine kabouters die zich in de schaduw van de bomen verstoppen.

Wanneer een kabouter door een lichtstraal wordt getroffen, is hij betoverd en kan zich niet meer bewegen. De andere kabouters proberen hem dan weer te verlossen. Daarvoor moeten ze wachten tot het licht ver genoeg verwijderd is, zodat een andere kabouter in de schaduw naar hem toe kan gaan.

De bedoeling van het spel is dat de kabouters elkaar onder 1 boom ontmoeten, maar het licht wil ze allemaal betoveren. Wie zal er winnen? Het licht of de kabouters?

Op de achterkant van het speelbord kan een tweede variant van het spel gespeeld worden, waarbij de kabouters de schaduwen in het bos mijden en over het vuur springen.

Leren
De kinderen leren door dit spel niet alleen over licht en schaduw, maar houden zich ook bezig met spiegelingen en perspectief en de verandering van de schaduw wanneer de lichtbron beweegt.

Te spelen met 2-8 personen, vanaf 5 jaar (voorzijde) of 7 jaar te spelen. Vanwege de kaars moet er wel een volwassene in de buurt blijven.

De Luxe uitvoering is een fraaiere en stevigere uitvoering van het Bosschaduwspel.

 


| Meer

Informatie:

Merk
Kraul
Leeftijd
5+ jaar

ÔéČ┬á31,95
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.