BetaToy is een online speelgoedwinkel met verrassend en leerzaam speelgoed dat de interesse van kinderen in de beta-wetenschappen stimuleert (vandaar de naam BetaToy). Wij geven graag persoonlijk advies en vinden goede service en een snelle levering vanzelfsprekend.

BetaToy is ruim 10 jaar geleden door ons (Vida en Eric) opgericht. Onze kinderen waren onze oorspronkelijke inspiratiebron, en met hen is de afgelopen jaren ook de webwinkel opgegroeid tot een speciaalzaak in leerzaam en uitdagend speelgoed. Zelf hebben we een achtergrond als natuurkundige resp. chemicus en dat is terug te vinden in onze product keuzes.

We proberen een onderscheidend assortiment te voeren. De afgelopen jaren zijn we zo bijvoorbeeld de eerste leverancier in Nederland geworden van de architectuurbouwdozen van Arckit, de op meisjes gerichte technische bouwdozen van GoldieBlox en van een unieke mechanische computer, de Turing Tumble (die we helaas nu niet meer mogen verkopen, omdat de leverancier zijn eigen webwinkel heeft geopend). Heb je zelf nog een tip voor ons: graag!