bb3d6b3f6a5c96715979fe4112532964.jpg
Zoeken
Zoekterm(en)

Zoeken
Winkel nu !
ARCKIT is een architectuur modelbouw systeem op een schaal van 1:50 ontwikkeld door de Ierse architect Damien Murtagh, een soort Lego voor architecten. Er bestaan verschillende sets gebaseerd op de oppervlakte van het gebouw dat je voor ogen hebt: ARCKIT 90 voor een huisje of flat tot 90 m², ARCKIT 180 en ARCKIT 360 respectievelijk voor gebouwen van 180 en 360 m². En sinds kort is er ook ARCKIT GO, een beginnerspakket voor wie het eerst eens wil uitproberen met een toren of een strandhuisje. Uiteraard zijn alle onderdelen uit de verschillende sets onderling te combineren.

Sinds die ARCKIT GO beschikbaar werd gaan ook niet-architecten ermee aan de slag. Ze zien het als een chiquere versie van het klassieke Lego en vinden die blokjes beter geschikt om woningen mee te construeren, want de bouwelementen zijn er speciaal voor gemaakt. Ook leuk: je krijgt bij elk pakket onbedrukte zelfklevende vellen. Op de website kan je dan gaan zoeken in de ‘materialenbibliotheek’ en op die vellen de buitenafwerking van het gebouw printen: leien, hout, baksteen, natuursteen, vloeren. Het is erg eenvoudig: je drukt ze af en plakt ze gewoon op de constructie.

ARCKIT won een Red Dot Product Design Award 2015 vanwegen het innovatieve karakter: het werkt snel, is modulair, je hebt geen lijm nodig en je kan de stukken telkens weer opnieuw gebruiken. Maquettes bouwen met ARCKIT is plots weer leuk werk. Elke architect was ooit ook een kind dat huizen bouwde met Lego.


 


Bezig met laden...
Foto Omschrijving Prijs
 
Arckit-360-Architectuur-bouwdoos Arckit 360 - Architectuur bouwdoos

Met de ultieme 570-delige architectuur bouwdoos Arckit 360 bouw je schaalmodellen van huizen met een oppervlakte tot 360 m2. Voor architecten, huizenbouwers, studenten en voor hobbyisten.
289,95
Per stuk

Voorraad: 1
Arckit-Masterplan-Architectuur-bouwdoos Arckit Masterplan - Architectuur bouwdoos

Ontwerp je eigen hoofdstad met Masterplan! Met meer dan 365 onderdelen kun je als een echte stedenbouwkundige huizen, gebouwen en infrastructuur aanleggen. Ideaal voor het onderwijs en voor profession
169,95
Per stuk

Voorraad: 2
Arckit-90-Architectuur-bouwdoos Arckit 90 - Architectuur bouwdoos

Met de architectuur bouwdoos Arckit 90 bouw je schaalmodellen van huizen met een oppervlakte tot 90 m2. Met meer dan 220 delen een serieuze start voor professionele en hobbymatige gebruikers.
89,95
Per stuk

Voorraad: 1
Arckit-Cityscape--Architectuur-bouwdoos Arckit Cityscape- Architectuur bouwdoos

Bouw je eigen droomstad met Cityscape! Met meer dan 155 onderdelen maak je een heuse miniatuur stad, met huizen en gebouwen in diverse stijlen en in warme pastelkleuren.
69,95
Per stuk

Voorraad: 1
Arckit-Mini-Dormer-Colours-Architectuur-bouwdoos Arckit Mini Dormer Colours - Architectuur bouwdoos

Bouw je eigen miniatuur huis met dakkapel met de 115-delige architectuur bouwdoos Mini Dormer Colours! Vrolijke startset voor de jongere bouwers!
37,95
Per stuk

Voorraad: 2
Arckit-Mini-Modern-Colours-Architectuur-bouwdoos Arckit Mini Modern Colours - Architectuur bouwdoos

Hou je van moderne gebouwen? Bouw dan je eigen miniatuur huis met de 100-delige architectuur bouwdoos Mini Modern Colours! Vrolijke startset voor jonge bouwers!
37,95
Per stuk

Voorraad: 2
Arckit-Mini-Dormer-Architectuur-bouwdoos Arckit Mini Dormer - Architectuur bouwdoos

Bouw je eigen miniatuur huis met dakkapel met de 115-delige architectuur bouwdoos Mini Dormer! Startset voor de jongere bouwers!
37,95
Per stuk

Voorraad: 2
Arckit-Mini-Curve-Architectuur-bouwdoos Arckit Mini Curve - Architectuur bouwdoos

Hou jij van ronde vormen? Met de 90-delige architectuur bouwdoos Mini Curve bouw je prachtige huizen met gebogen muren en ramen. Startset voor de jongere bouwers!
37,95
Per stuk

Voorraad: 1
Arckit-Mini-Angle-Architectuur-bouwdoos Arckit Mini Angle - Architectuur bouwdoos

Hoeken meer jouw ding? Met de 85-delige architectuur bouwdoos Mini Angle bouw je moderne huizen met een hoekje meer! Startset voor de jonge architect.
37,95
Per stuk

Voorraad: 2
Arckit-Tiny-Town-01-Architectuur-bouwdoos Arckit Tiny Town 01 - Architectuur bouwdoos

Ontwerp en bouw je eigen kleine stad! Zet koers naar je favoriete hoofdstad en maak flatgebouwen, straten en hele wijken met een selectie van pastelkleurige componenten en klassieke zadeldaken.
19,95
Per stuk

Voorraad: 1
Arckit-Tiny-Town-02-Architectuur-bouwdoos Arckit Tiny Town 02 - Architectuur bouwdoos

Ontwerp en bouw je eigen havenstad! Zoek de kust op en maak hotels, appartementen en jachtclubs met een selectie van pastelkleurige componenten en unieke daken.
19,95
Per stuk

Voorraad: 1
Arckit-Tiny-Town-03-Architectuur-bouwdoos Arckit Tiny Town 03 - Architectuur bouwdoos

Ontwerp en bouw je eigen paleis! Vertrek naar het verre oosten en maak een magisch paleis met koninklijke tuinen met een selectie van pastelkleurige componenten en oosterse daken.
19,95
Per stuk

Voorraad: 2


| Meer