€ 29,95
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen
Techniek waar meisjes wat mee hebben! Met de GoldieBlox Dunk Tank vindt Goldie een manier om haar hond Nacho te wassen. Het probleem is namelijk dat Nacho een hekel aan water heeft en ervan houdt om een beetje vies ​ te zijn. Na vele pogingen om Nacho schoon te maken, komt Goldie uiteindelijk met de perfecte oplossing: namelijk met de dunktank. Bouw met Goldie mee en leer alles over scharnieren en hefbomen om uiteindelijk van Nacho een schone hond te maken.
 
Best Toy Award – Gold Seal
 
Bevordert ruimtelijke vaardigheden en de basisprincipes van engineering. Geeft vertrouwen door het vergroten van het probleemoplossingsvermogen.

Een boekenreeks plus bouw-set waar Goldie en haar vrienden een plan voorstellen om Nacho schoon te maken. Wordt uitgerust met 3 design ideeën en onbeperkte bouwmogelijkheden. Compatibel met ander GoldieBlox speelgoed. (niet met de minikits)

Inbegrepen: Verhaalboek, 1 dierenbeeldje, 1 springkogel, 2 wielen, 9 korte assen, 18 lange assen, 12 blokken, 10 tussenstukken, 2 doelen, 3 design templates.

Inclusief Nederlandse en Franse vertaling

 

Informatie:

Merk
GoldieBlox
Leeftijd
4+ jaar

Foto('s):

Video('s): GoldieBlox en de Dunk Tank
€ 29,95
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.