ÔéČ┬á14,95
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Onderzoek verschillende manieren van recycling.

Alle mensen bij elkaar gebruiken heel veel spullen. We kopen van alles; speelgoed, kleding, eten en ga zo maar door. Al die spullen gebruiken we, maar we gooien er ook veel weer van weg. Om al die spullen te maken, zijn allerlei grondstoffen uit de natuur nodig. Maar die kunnen opraken. En als we spullen weggooien, moet het afval verwerkt worden. Dat kost energie en er komen vaak vervuilende stoffen bij vrij. Steeds meer van deze materialen kunnen nu gerecycled worden.

Recycling betekent dat afvalstoffen en oude materialen gebruikt worden voor nieuwe producten. Zo kan er heel veel opnieuw gebruikt worden; papier, hout, kunststof en nog veel meer.

Als we allemaal zo veel mogelijk recyclen, dan verbruiken we minder van de grondstoffen uit de aarde, minder energie, het is beter voor het milieu en vaak ook een stuk goedkoper.

Met deze Smart box ga je onder andere zelf onderzoeken hoe je van oud papier weer nieuw papier kunt maken en hoe je een waterfilter kunt maken. in de I Know-gids legt Professor Ein-O de proefjes uit en vertelt je allerlei leuke wetenswaardigheden.

Informatie:

Merk
Boosterbox
Leeftijd
9+ jaar

ÔéČ┬á14,95
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.