ÔéČ┬á149,95
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Bouw je eigen (indoor) sportstadion voor de sporten Basketbal, Tennis, IJshockey, Zwemmen, Gymnastiek en Boksen met deze nieuwe architectuur bouwdoos van Arckit.

Sport en sportevenementen zijn zo'n belangrijk onderdeel van ons leven, of we nu zelf spelen of onze favoriete teams ondersteunen. Dus heeft Arckit besloten om 's werelds eerste Multi-Sports Stadion bouwdozen te maken, de Arckit Sports. Nu kan iedereen zijn eigen droomtheater ontwerpen of een model maken van het stadion van zijn favoriete team.

Arckit Sports Volume 2
Arckit Sports vol. 2 introduceert de fascinerende wereld van architectuur en stadionontwerp voor fans van sporten zoals Basketbal, Tennis, IJshockey, Zwemmen, Gymnastiek en Boksen. De bouwdoos wordt geleverd met een reeks veldkaarten met daarop de speelvelden van je favoriete sporten en een reeks stickers om je bouwwerken te voltooien. Of waarom pas je je ontwerp niet aan met je eigen stickers en rekwisieten.

Bouw alles van openlucht-, gesloten en semi-gesloten stadions tot een interactief stadion waarin je ook je mobiele telefoon kunt plaatsen en je stadion echt tot leven kunt brengen met 2D-animaties beschikbaar via YouTube of door live sportevenementen te bekijken en je favoriete sportspellen spelen.

Deel 1 bevat gebogen buitenmuurcomponenten voor een fraaie, strakke afwerking die typerend is voor veel hedendaagse stadionontwerpen.

Inhoud van de set:
* Meer dan 235 ‘freeform’ componenten van Arckit om meerdere stadions mee te bouwen
* Set veldkaarten met de speelvelden voor 6 verschillende sporten
* Stickerpakket (publiek, tv-scherm, scoreborden, sport emblemen, sportartikelen en sportfiguren)
* Uitgebreid stapsgewijs instructieboekje met 5 verschillende stadionontwerpen om je op weg te helpen
* Herbruikbare opbergdoos
* Leuke 2D online sportveldanimaties beschikbaar via YouTube


Engelstalige handleiding

Nu voor het eerst in Nederland te koop. Bouw je eigen sport stadion met 's werelds eerste multi-stadion modelbouwpakket!

Informatie:

Merk
Arckit
Leeftijd
10+ jaar

ÔéČ┬á149,95
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.